MAAK KENNIS

Ted Heil & Raemy Abdelsam zijn twee jonge ondernemers, opgegroeid in Rotterdam en Brabant, samengekomen door urban sports, met een diepgewortelde passie voor bewegend beeld. Wij hebben als sportieve creatievelingen (freerunning en freestyle basketbal) mogen werken voor grote namen als Adidas, Nike, Hollands Got Talent, Gouden Televizier-Ring, Coca-Cola, Zapp Live en meer.

Deze ervaring nemen wij mee in CUZZO Films en gaan zo voor een prachtige combinatie tussen de professionaliteit die u verwacht en een creativiteit die alleen ‘op straat’ te vinden is. Een knallende combinatie tussen het Rotterdamse aanpakken en de Brabantse gezelligheid!

CUZZO?

’CUZZO’ is slang voor ‘cousin’, maar niet per se in de letterlijke zin. Een ‘CUZZO’ is iemand voor wie je respect hebt en vertrouwt als eigen familie; iemand waar je loyaal naar bent en de wereld gunt. En dat is precies wat wij voor u willen zijn: een loyale vriend, een neef die er altijd staat, een broer die het beste voor u wilt!

Wij zien CUZZO Films als veel meer dan als alleen een videoproductiebedrijf. Wij zien CUZZO Films als de familie die je zelf kiest; een familie die altijd blijft groeien.

Vy Ngo

Talent

Lotte Heijmans

Talent

Ravi Hossel

Graphic Designer

Morris de Jong

Talent

BEWEGING, TALENT, TOEWIJDING EN SAMENWERKING

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, een video zegt meer dan duizend plaatjes. Wij geloven zonder twijfel in de kracht die video kan hebben. Dat het dromen vastlegt en vertelt; dat het de kijker kan beroeren; dat het de tijd kan laten vergeten en mensen samen kan brengen. Maar ook dat niets informatiever en helderder is dan een sterke zakelijke video.

Video kan uw boodschap in de harten en hoofden van de kijkers krijgen, op de manier die u wilt. Door onze achtergrond in urban sports hebben wij een unieke visie op video en videoproductie ontwikkeld – filmen wij uit een andere invalshoek.

Vier elementen zijn volgens ons essentieel in zowel (urban) sports als het schieten van de perfecte video: beweging, talent, toewijding en samenwerking.

"Klik hier om Ted en Raemy in actie te zien!"

"LETS CREATE AS A FAMILY!"

Wij geloven dat de beste videoproducties ontstaan door open en eerlijk naar elkaar te zijn, maar dat te combineren met een warme en persoonlijke benadering. Dit stelt u in staat om op een persoonlijke manier uw ideeën, visies en doelen over te brengen en geeft ons het vertrouwen om creatief en innovatief aan de slag te gaan.

We staan voor professionaliteit en denken met u mee alsof het ons eigen kindje is – zo kunnen wij net dat beetje extra bieden; dat beetje extra dat u en uw video verdienen. Wij willen trots zijn op alles dat wij maken en hopen op die manier dat u straks trots bent op ons.

Een samenwerking met Cuzzo is het samen realiseren van dromen! Let’s create as a family!

Onze samenwerking begint hier